PodnikaniePodujatia xa Publikované 9. mája 2018 zobraziť celý profil

Ako sa podniká v Nitrianskom kraji? Akým výzvam čelia veľké podniky v regióne? Ako sa darí potravinárskemu priemyslu v kraji?
Na druhom ročníku podujatia magazínu Forbes sa stretnú podnikatelia z regiónu, odborníci i kľúčoví ľudia z biznisu, aby diskutovali o podnikateľskom prostredí, výzvach a príležitostiach na ďalší rast ich spoločností.

Dátum: 15. máj 2018
Čas: od 16:00 hod.
Miesto: Park Hotel Tartuf, Pustý Chotár 495, Beladice

Predbežný program:

16:00 – 16:30 Príchod účastníkov a registrácia
16:30 – 16:35 Úvodné slovo: Juraj Porubský, šéfredaktor Forbes Slovensko
16:35 – 17:20 Panelová diskusia: Ako sa dnes darí potravinárskemu priemyslu v regióne?
Ako vidia situáciu v kraji zástupcovia najväčších potravinárskych podnikov v kraji?

Pozvaní hostia:

Peter Močko, riaditeľ Mlyn Pohronský Ruskov
Norbert Hogenbuch, CEO/konateľ Novofruct SK
Réka Világi, predseda predstavenstva Istermeata.s. a Euromilk a.s.
17:25 – 18:05 Panelová diskusia: Firmy, ktoré hýbu regiónom
Akým výzvam čelia najväčší zamestnávatelia v regióne? Ako vnímajú situáciu na trhu práce?

Hostia:

Petr Bláha, podpredseda predstavenstva a generálny riaditeľ Duslo
Daniela Schweizer, manažérka náboru Jaguar Land Rover Slovakia
Peter Hrčka, výkonný riaditeľ Foxconn Slovakia
18:05 – 18:25 Prestávka na kávu
18:30 – 18:45 Prezentácia: GDPR – na čo netreba zabudnúť
Miroslav Chlípala,
Bukovinský & Chlipala, zástupca ESET
18:50 – 19:30 Panelová diskusia: Ako sa buduje úspešný biznis
Podnikatelia z regiónu a odborníci diskutujú o podnikateľskom prostredí, o plánoch a možnostiach ďalšieho rastu spoločností.

Hostia:

Samuel Waldner, obchodný riaditeľ Vinárske závody Topoľčianky
Pavol Pravda, direktor, PwC
19:35 Občerstvenie a neformálny networking pri vínku

Ďakujeme partnerom podujatia!

Video z predchádzajúceho ročníka: