Preskočiť na obsah
Podnikateľské centrum
  • Podujatia
  • Zoznam autorov
  • Dokumenty k stiahnutiu
  • Kompletné služby pre vaše podnikanie

Informácie zo sveta biznisu

Podnikatelia, živnostníci, manažéri, účtovníci #smevtomsvami

  • Podnikanie
  • Eshopy
  • Účtovníctvo
  • Právo a legislatíva
  • Marketing
  • Manažment
  • PR správy
  • Ekonomika
  • Rozcestník

Stravné výdavky

Mgr. Ing. Jozef
Pribocký

JUDr. Lenka
Tomanová

Marek
Štrba

Ing. Michal
Kučera

zoznam autorov

Najčítanejšie

  • Ovocinári zabojovali o tohtoročnú úrodu
  • Peter Tomčány: Doklady v podnikaní
  • PR článok – čo je to a ako ho správne napísať
  • Ako LEGÁLNE monitorovať zamestnancov?
  • eKasa: Ako ju majú používať TAXIKÁRI? Prečítajte si postup
  • SWOT Analýza v praxi. Viete kde a na čo sa zamerať? Píše David Kálmán...
  • Čo sa oplatí viac: Kúpa nového auta na firmu alebo ako súkromná osoba?...

Najnovšie články

  • Ovocinári zabojovali o tohtoročnú úrodu
  • Väčšina Slovákov a Čechov uprednostňuje tradičné formy komunikácie, aj napriek technologickému pokroku
  • Vo februári potravinári našli vyše 1500 kg nevyhovujúceho ovocia a zeleniny
  • Krajské informačné dni pre poľnohospodárov
  • Máme byť zelenší, ale stále nevieme, ako na to
  • Hlavnou hrozbou pre firmy zostáva rast cien energií
  • Akú funkciu zabezpečujú pracovné odevy z legislatívneho hľadiska?
metodický pokyn k zdaňovaniu príspevkov na stravovanie zamestnancov
26. apríla 2021

FS SR vydala metodický pokyn k zdaňovaniu príspevkov na stravovanie zamestnancov, usmerňujú odborníci

Účtovníctvo

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky (FR SR) vydalo dňa 20.4.2021 Metodický pokyn k zdaniteľnosti …

FS SR vydala metodický pokyn k zdaňovaniu príspevkov na stravovanie zamestnancov, usmerňujú odborníci Čítajte viac »

príspevok na stravovanie
19. februára 2021

Príspevok na stravovanie prináša so sebou aj pár nejasností

Stravné výdavky

Po podpise novely Zákonníka práce prezidentkou SR vstúpia od 1. marca do účinnosti …

Príspevok na stravovanie prináša so sebou aj pár nejasností Čítajte viac »

Výber spôsobu zabezpečenia stravovania zamestnancov
17. februára 2021

VZOR DOHODY: Výber spôsobu zabezpečenia stravovania zamestnancov

Zmluvy, vzory a tlačivá

V zmysle § 152 ods. 7 Zákonníka práce majú zamestnanci od 1. marca …

VZOR DOHODY: Výber spôsobu zabezpečenia stravovania zamestnancov Čítajte viac »

Gastrolístky alebo finančný príspevok na stravovanie
11. februára 2021

Novela Zákonníka práce: Gastrolístky alebo finančný príspevok na stravovanie?

Účtovníctvo

Novelou Zákonníka práce sa rozširuje možnosť poskytovať miesto stravných lístkov finančný príspevok na …

Novela Zákonníka práce: Gastrolístky alebo finančný príspevok na stravovanie? Čítajte viac »

9. novembra 2020

Novela Zákonníka práce: Homeoffice alebo aj finančný príspevok na stravovanie budú flexibilnejšie

Ekonomika

Modernizáciu právnej úpravy vykonávania práce z domu aj možnosť pre zamestnancov vybrať si …

Novela Zákonníka práce: Homeoffice alebo aj finančný príspevok na stravovanie budú flexibilnejšie Čítajte viac »

27. júna 2018

Miroslav Gandžala: Tipy na cestovné a stravné výdavky, ktoré by mal poznať každý podnikateľ a aj jeho účtovník

Cestovné náhrady

Niektorí podnikatelia budú v lete častejšie cestovať, či už za povinnosťami alebo na …

Miroslav Gandžala: Tipy na cestovné a stravné výdavky, ktoré by mal poznať každý podnikateľ a aj jeho účtovník Čítajte viac »






Aplikácia do mobilu

Newsletter

Prihláste sa na odber informácií o novinkách z biznisu, legislatívy a ekonómie.
Štandardný newsletter už nepoužívame, pretože máme vlastnú aplikáciu, cez ktorú dostanete aktuálne informácie priamo do mobilu.

Zaujíma ma :

Informácie

  • Ochrana osobných údajov
  • Inzercia a reklama
  • Kontakt
Fraňa Mojtu 18, Nitra 949 01 +421 949 816 505 info@podnikatelskecentrum.sk ISSN 2729-7829
© Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu. | Lighthouse Media Solutions
x

Služby

Dokumenty

Spravujte súhlas so súbormi cookie
close
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení.
Funkčné
Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovať možnosti Spravujte tretie strany Spravovať predajcov Prečítajte si viac o týchto účeloch
Zobraziť predvoľby
{title} {title} {title}

Nahlásiť chybu v článku

« »

 

Vaše meno

Váš email

Text správy


Zrušiť Nahlásiť